Menu


Forside
Personale
Her bor vi
Information
Ferie
Links
Fertilitet
Priser


Telefontider
Mandag - Torsdag : 8.00 - 15.00
Fredag : 8.00 - 14.00

Konsultation
Mandag - Torsdag : 8.20 - 15.00
Fredag : 8.20 til 14.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag : Lukket
Annelise Grønlund: Bor i lokalområdet. Læge siden 1992 og speciallæge i kvindesygdomme og fødselshjælp siden 2003.
Uddannet på de gynækologiske afdelinger i Hillerød, Gentofte og Roskilde. Har en bred erfaring indenfor alle områder af det gynækologiske speciale. Har arbejdet med undersøgelse for barnløshed og barnløshedsbehandling på såvel Roskilde som Hillerød sygehus.
Har specielt interesse og viden indenfor: tidlig graviditetskomplikationer, hormonforstyrrelser incl. PCO, barnløshed, blødningsforstyrrelser, hormonbehandling, præventionsvejledning, celleforandringer samt forebyggelse af knogleskørhed/osteoporose.
Har videnskabeligt beskæftiget sig med bl.a. medicinsk behandling af tidligt til grunde gåede graviditeter.
Lars Grønlund: Gift med Annelise. Læge siden 1991, speciallæge i kvindesygdomme og fødselshjælp siden 2001. Ekspertuddannet på fertilitetsklinikken på Herlev sygehus. Mangeårig konsulent på Ciconia,Nordica og CFC (www.copenhagenfertilitycenter.com).
Har specielt interesse i undersøgelse for og behandling af barnløshed (mandlig og kvindelig), hormonforstyrrelser, blødningsforstyrrelser samt celleforandringer.
Har været leder af klinikken for celleforandringer på Amtssygehuset i Gentofte og videnskabeligt beskæftiget sig med bl.a. tidlige graviditetskomplikationer, barnløshed samt skånsomme undersøgelser af livmoderhulheden.
Sabina Spieser: Uddannet lægesekretær i 2001. Har arbejdet på sygehuset og i speciallægepraksis siden 2007.
Cristina Axberg: Uddannet lægesekretær 1985 på Bispebjerg Hospital. Har siden 1998 arbejdet med gynækologi og fertilitet dels på Herlev Hospital og siden 2007 på Copenhagen Fertility Center.
  Annelise og Lars Grønlund | Sudergade 3 | 3000 Helsingør | Tlf. 49 21 88 66